Szolgáltatásaink
Könyvelés

A könyvelés feladata nemcsak szakmai tudást és naprakészséget, hanem precizitást és lelkiismeretességet is kíván.

A bizalom kialakítása az Ügyfél és a könyvelő között elengedhetetlenül fontos, hiszen a könyvelő teljes egészében belelát az adott cég pénzügyeibe. Biztosítjuk róla Önt, hogy mi a könyvelés során tudomásunkra jutó minden információt bizalmasan és titoktartással kezelünk.

Könyvelés több éves szakmai tapasztalattal

A könyvelés és az ahhoz kapcsolódó egyéb feladatok terén több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, könyvelési megbízásainkat alapos és megbízható munkával végezzük. Rutinunknak köszönhetően gyors és naprakész megoldásokkal segítjük hozzá Önt döntései meghozásához. A hatékonyabb együttműködés és feladatmegoldás érdekében folyamatos kapcsolatot tartunk fenn Megbízóinkkal a könyvelés során. Kérdéseivel bármikor nyugodtan fordulhat hozzánk, magas szintű szaktudással és hatékonysággal, a lehető leggyorsabb módon oldjuk meg felmerülő problémáit. Ügyfeleink folyamatos tájékoztatást kapnak vállalkozásuk pénzügyi helyzetéről. Cégünk mind az egyszeres, mind pedig a kettős könyvvitelt folytató vállalkozások (mint a bt és a kft) számára teljes körű könyvelési szolgáltatást biztosít.

A könyveléshez kapcsolódó egyéb szolgáltatásaink

A könyvelés területéhez tartozó további szolgáltatásaink: teljes körű könyvelés és ügyvitel, számviteli szabályzatok elkészítése, könyvviteli elszámolás összeállítása, adóbevallások elkészítése, pénzügyi tervek felállítása, a rendszeres befizetési kötelezettségek elszámolása, mérlegkészítés. Ügyfeleinknek biztosítjuk a hatóságok előtti képviseletet.