Szolgáltatásaink
Bérszámfejtés

Bérszámfejtési feladatok elvégzése során is a rendelkezésére állunk. Cégünk e területen is megbízható és alapos munkavégzést biztosít. Elkészítjük alkalmazottai bérelszámolását és az ezzel kapcsolatos összes többi hivatali ügyintézés terhét is levesszük az Ön válláról.

 

A bérszámfejtés azonban nemcsak a bérek kiszámítását foglalja magában, hanem egy átfogó képet nyújt a cég működésével összhangban felmerülő megtakarításokkal kapcsolatos javaslatokról. Kollégánk olyan hasznos tanácsokkal láthatja el cégét, amelyek révén Ön különféle juttatásokhoz és kedvezményekhez juthat. Ügyfeleink számára állandó elérhetőséget és tanácsadást biztosítunk. Természetesen a bérszámfejtési munka során felhasznált adatokat bizalmasan és titoktartás mellett kezeljük.

 

E szolgáltatásunk körébe tartozik még továbbá: dolgozói adatok nyilvántartása, egyéb juttatások számfejtése, szabadságok illetve túlórák vezetése, bérlevonások kezelése, munkáltatói SZJA bevallás készítése, szükség esetén munkaszerződések előkészítése.