Cégünkről

A Masterbook Számviteli Szolgáltató Kft. 12 éves sikeres szakmai tapasztalattal több száz elégedett ügyfél pozitív visszajelzésével működik Budapesten, a Déli pályaudvar közelében, kulturált környezetben, jól megközelíthető helyen, parkolási lehetőséggel.

 

A Masterbook Számviteli Szolgáltató Kft. képes precízen vezetni könyveit, kézben tartani költségeit, pontosan számfejteni a tulajdonosok és munkatársaik jövedelmét, figyelemmel kísérni adóügyeit és ttovábbái egyéb, kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtani. ügyfeleinek.

 

Önnek fontos a vállalkozása adókötelezettségének tervezése és ésszerűsítése, azonban . Aaz adótanácsadás magánembererek számára is ként is hasznos lehet, hiszen magánszemélyként is érdemes előre megtervezni a nagyobb, jövedelmet érintő változásokat (pl. ingatlan értékesítés).

 

Informatikai hátterünk egyedi igények kielégítésére is alkalmas, így minden eszközzel rendelkezünk ahhoz, hogy magas színvonalon ki tudjuk szolgálni az Ön igényeit a hosszú távú együttműködés szellemében. Ez egyúttal célunk is, minél hosszabb távon együttműködni ügyfeleinkkel, mivelAz ügyfeleinkkel való tartós és eredményes együttműködés egyúttal elsődleges célunk is, hiszen az adminisztratív-pénzügyi adatok kezelése csak kizárólag megbízható partner által lehetséges.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, adjon lehetőséget cégünk és szolgáltatásaink személyes bemutatására is.